Offroadreizen

Naast onze allroadreizen in de Alpen en de Pyreneeën is het nu ook mogelijk om met ons deze prachtige gebieden
te ontdekken op onze Honda CRF450X offroadmotoren.

PYRENEEËN. 

Hoog in de Pyreneeën tussen het Franse departement Arriège en de Spaanse provincie Catalonië, ligt het vorstendom Andorra. Het vorstendom Andorra staat bekend als het paradijs van de Pyreneeën. Het ruwe landschap wordt gekenmerkt door steile rotswanden, smalle dalen en groene valleien. Een overweldigend mooi gebied.

Wanneer u een avontuurlijke reiziger bent,  en enige ervaring hebt in het offroad rijden dan is deze reis u op het lijf geschreven.
Onverharde paden zover u kunt kijken met een zeer afwisselend landschap. Van een droge zanderige omgeving rijden we zo een schitterend groen dal in welke omringd is door vele prachtige bossen.
De uitzichten zijn adembenemend en wanneer u denkt dat het niet mooier kan, word het toch weer overtroffen.
We zullen door beekjes en rivieren rijden, zullen af en toe moeten stoppen omdat er een kudde paarden of schapen over onze weg loopt en wanneer u naar boven kijkt zullen de indrukwekkende gieren met een spanwijdte van maar liefst 2,5 meter boven ons rond cirkelen.We zullen, naast de onverharde paden, ook regelmatig stukken over asfalt rijden om de spieren rust te gunnen en om zo naar het volgende prachtige gedeelte toe te rijden.
Verkeer komen we in de routes nauwelijks tegen en langdurig rijden zonder tegenliggers is dan ook eerder regel dan uitzondering.

ALPEN.

Tijdens de Alpen offroad reis welke zich in de Franse en Italiaanse Alpen afspelen rijden we o.a. de beroemde Ligurische grenzkammstraße.
Dit zijn oude militaire wegen welke dateren uit de 16e eeuw. We zullen tijdens de routes dan ook veel forten en ruïnes tegenkomen.

De omgeving is werkelijk schitterend. Van grote rots partijen tot groene bossen, je komt hier alles tegen. Evenals de schitterende vergezichten
welke we onderweg tegenkomen.

Tijdens deze week rijden we vijf routes en hebben we één dag vrij welke zelf is in te vullen. Offroad ervaring is voor deze reis wel noodzakelijk.

We overnachten in een  hotel wat alles biedt wat we na een dag offroad rijden nodig hebben.

Wanneer u een avontuurlijke reiziger bent, dan is deze reis u op het lijf geschreven. Onverharde paden zullen we deze trip erg veel tegenkomen.
Het mooie hiervan is dat deze paden je op de meest schitterende plaatsen brengen. Van oude franse dorpjes tot Italiaanse olijfboomgaarden, |
we komen alles tegen. 

De omgeving is schitterend. Het ene moment lijk je door een maanlandschap te rijden terwijl we het andere moment door de bossen trekken en watervalletjes tegenkomen.

De paden bestaan uit gesteente maar zo en nu dan enkele lossere stenen. Enige ervaring in het offroad rijden is voor deze reis wel vereist.

Wanneer u nog geen ervaring heeft in het offroad rijden maar graag mee wilt met één van onze reizen neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Mail ons voor meer info op info@motorcursussen.nl

newsletter Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief