Openbare weg training


Voor wie:

Openbare weg trainining, veiligheidstraining motor

Na het halen van je rijbewijs ben je motor gaan rijden maar gaandeweg ben je erachter gekomen dat er meer te halen valt op het gebied van motorrijden.
Kort gezegd je wilt meer uit jezelf en uit je motorfiets halen om op een vlotte en veilig manier door het verkeer heen te komen.


Training:

We beginnen de training met een kort theoriegedeelte en gaan daarna de weg op. Op de weg behandelen we de volgende punten: risicovermijdend rijden, positie op de weg, anticiperen, taal van de weg en bochtentechniek. Om veiliger te leren rijden is het belangrijk inzicht te krijgen in de veel voorkomende motorongevallen. Als je immers weet, waar, wanneer een ongeval het grootst is dan kun je de kans op een ongeval al flink verminderen. Dat dit niet ten koste hoeft te gaan van de vlotheid zal je in deze training ervaren.
Om iedereen maximaal te kunnen begeleiden werken wij in groepjes van niet meer dan 4 personen per instructeur. De training begint om 09:00 en eindigt rond 17:00. De training gaat door bij minimaal 3 personen, maximaal 4 personen per instructeur.
De training wordt gegeven door een instructeur welke in het dagelijks leven rijtrainingen verzorgd aan de overheid.


Kosten:

De kosten van de openbare weg training bedragen € 199,00 incl. certificaat. De training is incl. lunch. De training start vanuit de omgeving Rotterdam.

Deze training is naast de reguliere datums ook op aanvraag te organiseren, b.v. alleen of met een stel vrienden/motorclub e.t.c. en kan door het gehele land gegeven worden. 

Beschikbare data 2021:

10 april inschrijven  VOL
29 mei  inschrijven


Is uw interesse gewekt, wilt u zich inschrijven of heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.
Inschrijven? Klik hier

newsletter Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief