Training Rijden bij duisternis


Voor wie:

De training "Rijden bij duisternis" is geschikt voor alle motorrijders die wel eens in het donker rijden, en/of hier meer over willen leren Hoeveel aandacht is er tijdens je rijlessen besteed aan het rijden bij duisternis?
Tijdens deze training zul je merken dat je als motorrijder in het donker veel informatie kunt halenuit bijvoorbeeld de taal van de weg. Waar staan lantaarnpalen en wat voor soort lantaarnpalen zijn dit? Wat zegt mij dit over het soort weg waar ik op rijd?


Training:

De training "Rijden bij duisternis" vindt plaats op je eigen motor en op de openbare weg.
We starten deze training in Hoek van Holland. Op aanvraag is het uiteraard ook mogelijk om de training op andere locaties te starten.
We beginnen de training zodra de zon onder gaat. Op deze manier rijden we vanaf de schemering de duisternis in waarbij alle hierbij horende bijzonderheden aan bod zullen komen.Tijdens de training krijg je een grondige uitleg over de diverse soorten verlichting op motoren en de zin en onzin hiervan. We gaan bekijken wat er met onze ogen gebeurd in de duisternis en hoe we hier mee om kunnen gaan. Maar bovenal ga je in deze training leren waar de aandachtspunten voor ons als motorrijders liggen. Je zult dan ook al snel merken dat je, ook in het donker, best vlot en veilig kunt rijden ondanks dat je zicht in de duisternis vele malen minder is.Deze training is geschikt voor iedere motorrijd(st)er, of dit nu een ervaren of beginnend motorrijd(st)er betreft . Iedereen word begeleid op zijn of haar niveau .
Je zult verbaasd staan wat je allemaal nog kunt leren omtrent het rijden bij duisternis.


Kosten:

De kosten voor deze training bedragen €149,00 incl. certificaat.
Tijdens de training krijgt iedereen een oortje in zodat er direct feedback kan worden gegeven.
Het maximale aantal cursisten voor deze training is 4. Dit om zo iedereen de persoonlijke aandacht en begeleiding te kunnen geven die hij of zij nodig heeft.
De aanvangstijd en de eindtijd van de training zijn afhankelijk van het seizoen waarin de training gevolgd word.
De training duurt circa 4 uur.


Beschikbare data 2021:

Op aanvraag.

Is uw interesse gewekt, wilt u zich inschrijven of heeft u nog vragen neem dan contact met ons op.
Inschrijven? Klik hier

newsletter Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief